MBT masterclass, Maria Svernell sep 2024

Masterclass i MBT-A, inddragelse af den unges venner i terapien

Maria vil gennemgå nogle af de særlige kompleksiteter, der kan være forbundet med at arbejde terapeutisk med unge og relevansen af mentalisering i relationer, i opretholdelsen af selvværd, affektregulering og impulskontrol. Dertil vil hun dele sine erfaringer med at inddrage den unges vennegruppe i terapien og dermed meget direkte arbejde med de unge netværk og bidrage til mentaliseringsstøtte i deres relationer.


Underviser: Maria Svernell, Sverige

Maria Svernell, er autoriseret psykolog/psykoterapeut og akkrediteret MBT-A supervisor. Maria begyndte at arbejde med mentalisering 2006, blev Trudie Rossouws (grundlægger av MBT-A modellen) højre hånd fra 2010 og har bidraget til udviklingen af MBT-A undervisning og supervision ved Anna Freud Centeret, London. Maria er medlem af styregruppen for udvikling af MBT-CYP (Children, Young, Parents) ved Anna Freud Centeret. Maria har arbejdet klinisk med voksne med borderline personlighedsforstyrrelse, voksne med herorinafhængighed og især med unge med forskellige former for psykiske vanskeligheder og deres forældre. Maria er psykodynamisk skolet, relationelt orienteret, ligesom hun er uddannet supervisor og har en lang og solid erfaring med terapi såvel som supervision. Maria arbejder fortsat klinisk, skriver Ph.D. og underviser ved Karlstad Universitet, Sverige, med fokus på mentalisering.


Undervisning på engelsk


Adresse: Masterclassen finder sted i vores klinik, Sankt Annæ Plads 12, 3. sal. København K. (der er desværre ikke elevator)


Dato: 9. oktober 2024


Tid: 10.00-17.00 med en times frokost


Pris: 2000,- plus moms (2.500,- inkl moms)


Tilmelding via dette link: 

https://system.easypractice.net/event/masterclass-i-mbt-a-inddragelser-af-den-unges-venner-i-terapien-fc952


Fakturasendes umiddelbart efter tilmeldingen er modtaget. Noter derforfaktureringsinfo; navn, adresse og evt. CVR eller EAN nr samt den mailfakturaen skal sendes til i forbindelse med tilmelding.