Psykologisk Perspektiv udbyder Supervisionsgruppe for psykologer på vej til Autorisation
ved Aut. psykolog Sidsel Linnet
Sted: Skt. Annæ Plads 12, 2. Sal , København K, tæt på Kgs.Nytorv metro eller Marmorkirken Metro
Målgruppe: Supervisionsgruppen henvender sig til psykologer på vej til autorisation.
Der vil være op til 5 deltagerne i gruppen.
Timer: 30 timers gruppe supervision (omregnet til 20 timers ekstern supervision)
Opstart i hhv. forår og sensommer 2025:
• Forår 2025. Gruppen mødes kl. 9-14.30 med en halv times frokost på følgende onsdage:
d. 9 April, d. 23 April, d. 7 Maj, d. 21 Maj, d. 4 Juni, d. 18 Juni.
• Sensommer 2025: Gruppen mødes kl. 9-14.30 med en halv times frokost på følgende onsdage:
d. 27 August, d. 17 September, d. 8 Oktober, d. 29 Oktober, d. 19 November, d. 10 December
Pris: Kr. 13.000 for 30 timer.
Forløbet er momsfritaget pga. kompetencegivende supervision. Der er også mulighed for at deltage i begge forløb, således der modtages 60 timers supervision (omregnet til 40 timers supervision) til 26.000 kr.
Tilmelding: For at tilmelde dig gruppen, skriv til sidsel@psykologiskperspektiv.dk og oplys gerne faktureringsinformationer; adresse, evt. ean.nr., cvr.nr., kontakt id/kontaktperson.
Supervisor:
Sidsel Linnet, Cand.psych.aut, på vej til at blive specialist i Klinisk Børne- og ungepsykologi. Sidsel har mange års erfaring med at arbejde med børn, unge og deres familier i forskellige sociale- og følelsesmæssige udfordringer. Hun har tidligere arbejdet i PPR, hvor hun har bred erfaring med psykologiske undersøgelser og testning, rådgivning og mangeartede supervisionsopgaver. Herudover har hun været med til at etablere en Ungerådgivning i kommunalt regi. I en årrække har Sidsel haft privat praksis i Wellington, New Zealand, hvor hun arbejdede terapeutisk med unge og deres familier primært fra et mentaliseringbaseret udgangspunkt (MBT- A). Sidsel fortsætter nu dette arbejde som privatpraksiserende i Psykologisk Perspektiv i Danmark. I det daglige laver hun mentaliseringsbaseret terapi med børn, unge og deres familier, MBT-supervision og undervisning. Hun er efteruddannet i Mentaliseringsbaseret behandling af børn, unge og deres familier bl.a af undervisere fra Anna Freud Institut i London. Sidsel har sammen med Edith Montgomery skrevet bogen “Børn & unge med flygtningebaggrund. Anbefalinger til professionelle”, udgivet af Hans Reitzels Forlag, 2012.
Intentionerne bag denne supervisionsgruppe:
Denne supervisionsgruppe kan være noget for dig, hvis du har interesse i den mentaliseringsbaserede tilgang samtidig med at du er nysgerrig på andre metodikker. Håbet er at facilitere en tryg supervisionsgruppe, hvor gensidig respekt, fagligt engagement og udvikling af din psykologfaglige identitet er omdrejningspunktet. Det er ambitionen, at du i gruppen får mulighed forat arbejde med egen faglige identitet og udvikling i et trygt rum. Der vil være fokus på egenomsorg i forhold til at være i det klinisk psykologiske arbejdsfelt. Supervisionen vil bidrage med konkrete teoretiske og metodiske perspektiver, som formidles så konkret og praksisnært, at du kan tage dem direkte med ud i din kliniske praksis.
Indhold i supervisionen:
Supervisionens indhold vil altid tage udgangspunkt i supervisandernes ønsker og aktuelle behov og vi vil indledningsvist udarbejde det som vi kalder for en supervisionsfokusformulering, hvor vi i en proces når frem til at definere gruppens håb og mål med supervisionsprocessen, og jeg som supervisor kommer med et bud på, hvordan vi vil kunne nærme os målene.
Eksempler på faglige perspektiver og temaer, som efter relevans og ønsker fra gruppen vil blive introduceret:
• Introduktion til mentaliseringsbaseret teori
• Mentaliseringsbaserede interventioner i mødet med børn, unge og deres familier samtprofessionelle.
• Den mentaliserende holdning i arbejdet med børn og familier
• Interventioner i mødet med mentaliseringssvigt
• Særlige opmærksomhedspunkter i mødet med unge
• Fokusformuleringer i psykoterapi
• Vurdering af mentaliseringsniveau og implikationer for intervention
• Tilknytningsmæssige opmærksomheder i mødet med børn og unge
• Normal udvikling af mentaliseringsevnen.
Alle rettigheder - Psykologisk Perspektiv