Personligt Udviklingsarbejde for Psykologer

Mentaliseringsbaseret Personligt Udviklingsarbejde for Psykologer


Internat i naturskønne omgivelser på Kirsebærgaarden den 2.-4. maj 2023


Indhold

I løbet af dagene vil vi have fokus på deltagernes egne mentaliserings ressourcer og -udfordringer i relation til arbejdslivet og med tråde til de personlige udviklingshistorier. Vi vil invitere deltagerne til, og guide dem i, at vælge et personligt fokus for dagene, som der kan arbejdes med indenfor de generelle temaer som vi præsenterer. Vi vil have fokus på de mentaliseringsbalancer som kan give udfordringer for os psykologer (selv-anden, affekt-kognition, indre-ydre, implicit-eksplicit samt krop-sind). Dertil vil vi arbejde med deltagernes tilknytningserfaringer og hvilke ressourcer og udfordringer de kan give i mødet med forskellige klienter. Følelser, værdier, intentioner og andre mentale tilstande i relation til at være psykolog vil blive udforsket i trygge og kærlige rammer og det vil være vores intention at gøre det muligt for deltagerne i løbet af dagene at få konkrete erfaringer med at indgå i mentaliserende processer. Formen vil være en kombination af oplæg og øvelser. Størstedelen af øvelserne vil finde sted i gruppe, ligesom der vil være walk and talk øvelser. Programmet vil også være krydret med medi-yoga, god og nærende mad og mulighed for skønne naturoplevelser undervejs. Vi vil forsøge at variere programmet med skiftende fokus mellem balancerne mellem krop og sind, affekt og kognition og selv og anden.


Personligt udviklingsarbejde

21 timer, kan bruges i specialistuddannelser både i forhold til børne- og voksenområder.

Der er ikke tale om terapi eller behandling men derimod en personlig udviklingsgruppe, det betyder at vi (Susanne og Maria) er faciliterer og guider igennem processerne, deltagerne er ansvarlig for sin egen proces.

 

Datoer og tider

Tirsdag den 2. maj kl. 10.00 til torsdag den 4. maj kl. 16.00
Adresse

Kirsebærgaarden

Slettermosevej 15, Nakke

4500 Nykøbing Sjælland

https://kirsebaergaarden.com/

  


Tilmelding

Man kan tilmelde sig eventet på denne adresse:
https://system.easypractice.net/event/mentaliseringsbaseret-personligt-udviklingsgruppe-cd1a6

Tilmeldingsfrist 20. januar 2023

 
Spørgsmål

Skriv gerne til Maria@psykologiskperspektiv.dk


 

Pris

8.800,- pr deltager i delt værelse (moms fritaget)

Tillæg for enkeltværelse 1.000,-

Prisen inkluderer fuld vegetarisk forplejning, overnatning, sengetøj, håndklæde og slutrengøring. Det er muligt at tilkøbe vildmarksbad for 200,- pr. person (kan bruges under hele opholdet)

 

Deltagere

Min. 7 og max. 8 psykologer

Vær opmærksom på at du ikke vil kunne få godkendt timerne til specialistuddannelse hvis, du sideløbende går på Psykologisk Perspektivs specialistuddannelse.