Susanne Wederkinck Nielsen

Susanne Wederkinck Nielsen

Jeg er uddannet Cand.psych. ved Københavns Universitet (2008), autoriseret af Socialministeriet (2010) og specialist i klinisk børnepsykologi, hvilket betyder, at jeg har omfattende erfaring med og viden om psykologiske undersøgelser af børn og interventioner/behandling af børn og deres familier. Jeg er efteruddannet med særligt fokus på tilknytnings– og mentaliseringsbaserede interventionsmetoder. Jeg er bl.a. certificeret MBT-familieterapeut fra Anna Freud Centeret og certificeret i brugen af Child Attachment Interview (CAI). 


Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og forkvinde for Børne- og Familiepsykologisk Selskab. Sammen med Maria har jeg skrevet bogen: ”Kend dine følelser – og bliv venner med dem, dig selv og andre” (en praksisorienteret psykologibog til børn i skolealderen og de voksne der er omkring børnene).


Jeg er 41 år og bor sammen med min mand og vores fire børn i alderen 3-12 år.


Erfaringer

Jeg har arbejdet med familiebehandling, samtaleterapi, forældrerådgivning, psykologiske undersøgelser, supervision og undervisning i en kommune igennem 10 år. Siden 2017 har jeg været privat praktiserende med klinik i Vartov ved Købehavns Rådhusplads.


Igennem årene har jeg haft mange ideer til kurser og uddannelser, som jeg selv har haft lyst til at være kursist på. I Psykologisk Perspektiv arrangerer jeg kurser og efteruddannelse med et indhold som jeg brænder for. 


Udover mit engagement i Psykologisk Perspektiv, så driver jeg virksomheden FAMILIEPSYKOLOGERNE /egsgaard&nielsen sammen med psykolog Gry Skytte Egsgaard: www.familiepsykologerne.com, hvor jeg bl.a. tilbyder mentaliseringsbaseret terapi, psykologiske undersøgelser og supervision.